Tarieven – Scheiden

Het begeleiden van een scheiding is altijd maatwerk. Het ene stel heeft slechts enkele gesprekken nodig om tot goede afspraken te komen, bij een ander kan het langer duren. Ook maakt het veel uit of jullie wel of geen kinderen hebben. Daarom nodigt Van Rhijn notarissen jullie graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Op basis daarvan kunnen we een specifieke inschatting van de kosten maken.

Alle kosten worden berekend op uurbasis. Een overzicht van onze huidige tarieven vind je hieronder:

Kennismakingsgesprek mediation/scheidingsbemiddeling

Eerste 0,5 uur gratis

Begeleiding door mediator/scheidingsnotaris

€ 210 per uur ex btw   Lees meer over onze hulp bij een scheiding

Notarieel medewerker

Tussen € 70 en € 97 per uur ex btw (afhankelijk van ervaring)

Griffierecht

€ 287 (geen btw verschuldigd)

Advocaat

€ 250 per uur ex btw

Meer weten?

Bel 030 69 20 866

 

Of kom naar ons gratis inloopspreekuur, elke maandag van 9.00 tot 10.00 uur.

 

We helpen je graag verder!

wat we je verder kunnen vertellen

Welke rechtsvorm past bij mij?

Of je nu al jaren een eigen bedrijf hebt of juist pas bent gestart, het is voor iedere ondernemer slim om af en toe eens na te denken of de rechtsvorm van je bedrijf (nog) wel goed past. Misschien is je situatie recent gewijzigd of zijn de wettelijke regels aangepast. Bekijk dan eens kritisch of een andere rechtsvorm niet beter bij je past. De keuze voor een BV, VOF of maatschap blijft lastig. Iedere rechtsvorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. De één is fiscaal aantrekkelijker, de andere past wellicht beter bij het risico dat je wilt lopen.

Lees meer

Drie tips bij het kiezen van de juiste rechtsvorm bij samenwerking

Jouw bedrijf werkt samen met meerdere ondernemers. De samenwerking met één van de partners loopt zo goed, dat het jullie bedrijven kansen biedt als jullie de krachten bundelen. Samen onderzoeken jullie welke rechtsvorm jullie willen aangaan om de samenwerking vorm te geven. De beste keuze voor een maatschap, een V.O.F., een BV of Coöperatie is per situatie verschillend. Wij geven je drie tips voor het maken van de juiste keuze.

Lees meer

Voorkom hoge kosten erfgenamenonderzoek

Eén van de redenen om een testament op te stellen, is om de hoge kosten van een erfgenamenonderzoek te voorkomen. Deze situatie kan zich bijvoorbeeld voordoen als je niet bent getrouwd en geen kinderen hebt.

Lees meer

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld

Vraag een offerte aan