Tarieven – Estate planning

Schenken op papier

Eerste akte € 550 incl. btw   Lees meer 

Vervolgakte € 360 incl. btw   Lees meer


Bovenstaande tarieven gelden bij een eenvoudige schulderkenning, zonder volmachten. Bij meerdere partijen/volmachten kan het tarief afwijken.
Per akte is een Wettelijke Bijdrage Kwaliteitsfonds Notariaat verschuldigd van € 9,95 incl. btw.

Estate planning

Estate planning kan onder andere gaan over schenkingen, het opstellen van het juiste testament en het aanpassen of opheffen van huwelijkse voorwaarden. Welke instrumenten van toepassing zijn, hangt af van je persoonlijke situatie. Op basis daarvan maken we een inschatting van de totale kosten. Voor de start van het traject lichten we deze kosten duidelijk toe. 

 

Meer weten?

Bel 030 69 20 866

 

Of kom naar ons gratis inloopspreekuur, elke maandag van 9.00 tot 10.00 uur.

 

We helpen je graag verder!

 

 

wat we je verder kunnen vertellen

Ik krijg een schenking van mijn ouders, hoe zet ik dat in voor mijn huis?

Je krijgt een schenking van je ouders. Hoe hoog mag die schenking zijn en kun je die gebruiken voor het aflossen van je hypotheek? Hier vertellen we je waar je op moet letten.

Lees meer

Voorkom hoge kosten erfgenamenonderzoek

Eén van de redenen om een testament op te stellen, is om de hoge kosten van een erfgenamenonderzoek te voorkomen. Deze situatie kan zich bijvoorbeeld voordoen als je niet bent getrouwd en geen kinderen hebt.

Lees meer

De nadelen van een en/of rekening

Mensen die hun bankzaken niet zelf meer kunnen of willen regelen, delen hun bankrekening vaak met hun kinderen. Zo'n gezamenlijke rekening lijkt een handige oplossing, maar kan tot vervelende situaties leiden.

Lees meer

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld

Vraag een offerte aan