Tarieven – Estate planning

Schenken op papier

Eerste akte € 485 incl. btw   Lees meer 

Vervolgakte € 335 incl. btw   Lees meer


Bovenstaande tarieven gelden bij een eenvoudige schulderkenning, zonder volmachten. Bij meerdere partijen/volmachten kan het tarief afwijken.
Per akte is een Wettelijke Bijdrage Kwaliteitsfonds Notariaat verschuldigd van € 9,95 incl. btw.

Estate planning

Estate planning kan onder andere gaan over schenkingen, het opstellen van het juiste testament en het aanpassen of opheffen van huwelijkse voorwaarden. Welke instrumenten van toepassing zijn, hangt af van je persoonlijke situatie. Op basis daarvan maken we een inschatting van de totale kosten. Voor de start van het traject lichten we deze kosten duidelijk toe. 

 

Meer weten?

Bel 030 69 20 866

 

Of kom naar ons gratis inloopspreekuur, elke maandag van 9.00 tot 10.00 uur.

 

We helpen je graag verder!

wat we je verder kunnen vertellen

Welke rechtsvorm past bij mij?

Of je nu al jaren een eigen bedrijf hebt of juist pas bent gestart, het is voor iedere ondernemer slim om af en toe eens na te denken of de rechtsvorm van je bedrijf (nog) wel goed past. Misschien is je situatie recent gewijzigd of zijn de wettelijke regels aangepast. Bekijk dan eens kritisch of een andere rechtsvorm niet beter bij je past. De keuze voor een BV, VOF of maatschap blijft lastig. Iedere rechtsvorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. De één is fiscaal aantrekkelijker, de andere past wellicht beter bij het risico dat je wilt lopen.

Lees meer

Drie tips bij het kiezen van de juiste rechtsvorm bij samenwerking

Jouw bedrijf werkt samen met meerdere ondernemers. De samenwerking met één van de partners loopt zo goed, dat het jullie bedrijven kansen biedt als jullie de krachten bundelen. Samen onderzoeken jullie welke rechtsvorm jullie willen aangaan om de samenwerking vorm te geven. De beste keuze voor een maatschap, een V.O.F., een BV of Coöperatie is per situatie verschillend. Wij geven je drie tips voor het maken van de juiste keuze.

Lees meer

Voorkom hoge kosten erfgenamenonderzoek

Eén van de redenen om een testament op te stellen, is om de hoge kosten van een erfgenamenonderzoek te voorkomen. Deze situatie kan zich bijvoorbeeld voordoen als je niet bent getrouwd en geen kinderen hebt.

Lees meer

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld

Vraag een offerte aan