Over ons

Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met de notaris. Vaak gaat het dan om een ingrijpende gebeurtenis, zoals een huwelijk, de aankoop van een woning of een sterfgeval.

In zo'n situatie moet je op je notaris kunnen bouwen en vertrouwen. Je wilt de juiste informatie krijgen, zodat je goed ingelicht de beste keuzes maakt.

Van Rhijn notarissen staat voor deze vorm van maatwerk. Onze specialisten verdiepen zich graag in je persoonlijke situatie en denken actief met je mee. We kijken nét iets verder dan je zelf zou doen. En we zoeken samen met jou naar de meest optimale oplossing.

 

Ook specialist in ondernemingsrecht

Ook voor ondernemingen, stichtingen en B.V.'s brengen we alle details goed in beeld. We maken inzichtelijk wat voor veel ondernemers misschien onduidelijk is en behoeden je voor mogelijke valkuilen. Kortom: we nemen je op elk niveau veel zorgen uit handen.

 

Hoge kwaliteit

In 2001 zijn we ISO-gecertificeerd, als één van de eerste notariskantoren in Nederland. Tevens beschikken we over een auditdiploma van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

 

Maatschappelijk betrokken

Ons kantoor vervult diverse bestuursfuncties in stichtingen en verenigingen en is partner van Samen voor Zeist. Tevens zijn we trotse ambassadeur van The Global Goals van OXFAM Novib.
Voor verschillende maatschappelijke instellingen, zoals sportverenigingen, hanteren we een gereduceerd tarief.

oxam2

 

Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring.

 

WWFT, PEP en UBO

Op grond van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) is Van Rhijn notarissen verplicht tot het verrichten van cliëntenonderzoek. Dat betekent voor u dat we uw identiteit met behulp van een geldig en origineel identiteitsbewijs moeten verifiëren. Naast de verplichte identificatieplicht moeten wij tevens vaststellen of u een zogenaamd politiek prominent persoon (PEP) bent.

Tot slot zijn wij verplicht om de identiteit van iedere ‘Ultimate Beneficial Owner’ (UBO), oftewel de Uiteindelijk Belanghebbende vast te leggen.

 

Lees meer over hoe wij omgaan met deze verplichtingen.

Onze specialisten

mr. Marjolein Elings-van Hooidonk

Notaris

Specialisatie: familierecht en ondernemingsrecht

Meer over Marjolein

Marjolein studeerde in 1986 af in Nijmegen en is sinds 1990 verbonden aan ons kantoor. Sinds 1997 is ze notaris, voornamelijk werkzaam in het familierecht en ondernemingsrecht. Marjolein is onder andere gespecialiseerd in estate planning, de afwikkeling van nalatenschappen en bemiddeling bij scheidingen.

 

Wat kun je van Marjolein verwachten?

Marjolein wordt oprecht blij als ze mensen mag helpen tijdens de grote momenten in het leven. Feestelijke momenten bij het kopen van een huis of een huwelijk. Verdrietige momenten bij een scheiding of een sterfgeval. Het persoonlijk contact en het vertrouwen dat mensen in haar stellen geeft iedere dag enorme voldoening. 

Haar visie om een menselijk en modern kantoor te maken met respect voor de klassieke kwaliteiten van het vak, kon ze goed vertalen in het nieuwe pand in Zeist, waar Van Rhijn Notarissen nu een paar jaar gevestigd is. Het is een laagdrempelige, veilige en sfeervolle omgeving geworden waar klanten en medewerkers zich prettig en vertrouwd voelen. Er worden immers de meeste intieme zaken van het leven besproken. 

"Ik vertaal de wensen van de cliënt en giet ze in een juridisch jasje.”


030 693 86 19
elings@vanrhijnnotarissen.nl

 

Marjolein is lid van de VMSN (Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat, www.vmn-notaris.nl) en de VOC (Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten).

  • VMN logo v2

mr. Therese Adriaanse

Kandidaat-notaris

Specialisatie: onroerend goed

Meer over Therese

Therese startte op ons kantoor tijdens haar studie Notarieel recht aan de Universiteit van Utrecht. Ze verrichte werkzaamheden voor diverse van onze afdelingen, totdat ze in 2015 afstudeerde. Sinds 2016 houdt ze zich voornamelijk bezig met de overdracht van woningen en appartementen.

 

Wat kun je van Therese verwachten?

Een soepele eigendomsoverdracht, waardoor de aankoop van je nieuwe woning echt een feestelijk moment wordt.

 

"Het kopen van een woning is voor veel cliënten een stressvolle periode. Want er moet opeens van alles worden geregeld. Ik draag graag mijn steentje bij om de scherpe randjes van die stress te halen."

 

030 693 86 21
adriaanse@vanrhijnnotarissen.nl

Mary Bours-van Daatselaar

Notarisklerk

Specialisatie: nalatenschappen

Meer over Mary

Mary is sinds 1999 verbonden aan ons kantoor. Ze werkt op de afdeling familierecht als deskundige nalatenschappen en is ook verantwoordelijk voor de privé-administraties van een aantal van onze klanten. In 2013 behaalde ze haar Akte van Bekwaamheid als notarisklerk.

 

Wat kun je van Mary verwachten?

Dat de nalatenschap van je dierbare tot in de puntjes wordt geregeld. En dat je goed wordt geadviseerd en begeleid in deze verdrietige periode.

 

"Het persoonlijke contact en het meedenken met onze cliënten geven me veel positieve energie. Het doet me goed als cliënten zeggen dat ze door mijn uitleg een stukje rustiger zijn geworden.”

 

030 693 86 25
bours@vanrhijnnotarissen.nl

Ymke van Loon

Juridisch medewerkster

Specialisatie: familierecht/nalatenschappen

Meer over Ymke

Ymke is sinds 2017 werkzaam in het notariaat. Ze is begonnen bij een notariskantoor in Amsterdam op de afdelingen ondernemingsrecht en personen- en familierecht en sinds 2021 versterkt ze binnen ons kantoor de afdeling nalatenschappen.

 

Wat kun je van Ymke verwachten?

Persoonlijke begeleiding en duidelijke communicatie, zodat de cliënt zich begrepen voelt en erop kan vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

 

‘’Ik vind het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt. Daarom luister ik aandachtig en zorg ik ervoor dat ik op een persoonlijke en efficiënte manier de begeleiding kan bieden die nodig is.’’

 

030 693 86 27
vanloon@vanrhijnnotarissen.nl

 

mr. Marijke Christiaanse

Toegevoegd notaris

Specialisatie: onroerend goed

Meer over Marijke

Marijke studeerde in 2005 af aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna ging ze aan de slag bij een notariskantoor in Ede op de afdeling commercieel vastgoed. Ze hield zich daar onder andere bezig met koop- en huurovereenkomsten, akten van levering, hypotheekakten, splitsingen in appartementsrechten, vestiging van opstalrechten en erfdienstbaarheden. Ook adviseerde ze op het gebied van overdrachts- en omzetbelasting en behandelde ze meerdere executieveilingen.

Sinds 2016 werkt Marijke bij ons kantoor op de afdeling onroerend goed. Tevens is ze lid van de commissie kandidaat-notarissen van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

 

Wat kun je van Marijke verwachten?

Een juridisch correcte en inhoudelijk goede akte die in begrijpelijke taal aan je wordt uitgelegd.

 

"Ik heb mijn doel pas bereikt als cliënten opgewekt de deur uitgaan. Als voor hen duidelijk is dat we exact hebben vastgelegd wat zij geregeld wilden hebben.”

 

030 692 08 66
christiaanse@vanrhijnnotarissen.nl

Antoinette van Drenth-Blom

Notarisklerk

Specialisatie: ondernemingsrecht

Meer over Antoinette

Antoinette werkt sinds 1994 in het notariaat. In 2000 behaalde ze haar vakdiploma als notarisklerk. Binnen ons kantoor richt ze zich met name op het ondernemingsrecht. Ze houdt zich onder andere bezig met B.V.-statuten, aandeelhoudersovereenkomsten, fusie- en splitsingstrajecten, aandelenoverdrachten en optieovereenkomsten.

 

Wat kun je van Antoinette verwachten?

Persoonlijke aandacht en een praktische en snelle oplossing voor jouw specifieke vraag of probleem.

 

"Je kunt een klant alleen goed adviseren als je de mens achter het dossier leert kennen. Die persoonlijke betrokkenheid geeft mijn werk een extra dimensie."

 

030 693 86 19
vandrenth@vanrhijnnotarissen.nl

mr. Amber Soetoredjo

kandidaat-notaris

Specialisatie: familierecht

Meer over Amber

Amber is in 2015 afgestudeerd in het Notarieel recht. Sinds 2016 is ze als kandidaat-notaris werkzaam in het personen-, familie- en erfrecht. In haar dagelijkse werkzaamheden voert ze besprekingen met cliënten in het personen-, familie- en erfrecht en werkt ze deze uit tot notariële akten.

 

Wat kun je van Amber verwachten?

Een juridisch correcte en inhoudelijk goede akte die in begrijpelijke taal en heel persoonlijk aan je wordt uitgelegd.

 

"Als kandidaat-notaris sta ik graag cliënten bij om belangrijke gebeurtenissen in het leven juridisch vast te leggen. Mijn drijfveer hierbij is persoonlijk contact. In mijn gesprekken met cliënten heb ik daarom bijzondere aandacht voor de persoonlijke wensen, voorkeuren en behoeften"

 

030 693 86 30
Soetoredjo@vanrhijnnotarissen.nl

Zeker weten dat je zaken goed zijn geregeld

Vraag een offerte aan